Cart0

🌟Missa inte vår stora Formbar Rea upp till 50% rabatt 🌟

SUFRACO

Tade - Grapelampa liten Grön

Blåst glas har sitt ursprung i det första århundradet långt före vår tid. Detta vackra kluster som är formad som en druva är handgjort i Syrien av glasblåsare som känner till den riktiga traditionen för glasblåsningsteknik. Glasblåsare är trollkarlar. Som alkemister, gömda i sina verkstäder, övar de konsten att omvandla smält glas till enorma dekorativa föremål. Mäster-glastillverkaren själv blåser in luft i det smälta glaset och kontrollerar och formar det så att det kan blomstra i ett glaskluster och ut kommer vackra munblåsta och handgjorda dekorativa föremål.

Det är möjligt att förvandla ditt glaskluster till en lampa genom att sätta i en elkabel (säljs separat). I skandinavien kallar vi den då Grapelampan. Placerad på en hylla, i fönstret, direkt på golvet eller hängande, kommer det att ge en poetisk känsla till din interiör.

Små färgade reflektioner, en konstellation av små bubblor som lyser i ljuset och några diskreta sprickor garanterar deras äkthet.

• Storlek: ca. 32 x 24 x 24cm

• Munblåst

• Färgat glas, grön

• Handgjort i Syrien

Observera att om du vill förvandla detta glaskluster till en lampa behöver du en elkabel. Du hittar passande elkabel i vår kollektion.

Eftersom varje kluster/grapelampa är 100% handgjord och unik kan du hitta skillnader och brister i glasbubblorna såsom väldigt små färgade reflektioner, en konstellation av små bubblor som lyser i ljuset och några diskreta sprickor. Detta garanterar glasets äkthet och är också en del av dess charm. Eftersom glaset är helt gjort av munblåst glas är klustret/grapelampan ömtåligt.

För att förhindra skador under transporten blåser hantverkaren alltid mer bubblor än nödvändigt så bubblorna har mindre utrymme att röra sig och klustret är mer kompakt. Trots denna extra försiktighet kan du hitta trasiga glasbubblor (upp till 5 stycken) när du packar upp klustret/grapelampan. Detta ses inte som ett skäl för reklamation. Observera att hantverkaren blåser upp till 10 glasbubblor extra så även om du märker trasiga bitar vid leverans kan du kan vara säker på att den visuella effekten av klustret/grapelampan alltid kommer att vara häpnadsväckande.

Så här rengör du ditt kluster: Torka av dammet med en dammvippa eller fuktig trasa. Då och då kan du behöva en djupare rengöring av glasdropparna. Ta bort elkabeln, om du använder en sådan, och andvänd en mjuk trasa för att tvätta försiktigt dropparna med tvål och vatten eller en glasrengöringsspray. Torka av med en ren trasa.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
tadlampls2686


Andra har även köpt
FORMBAR POINTS
Produkter

Handla

Information

Moms visas: