SvenskaEnglish
Cart0

🌟Missa inte vår stora Formbar Rea upp till 50% rabatt 🌟

SKOGSBERG & SMART

Skogsberg & Smart - Hurricane Lamp Boule Amber

Hurricane Boule Finns I ÅTta Olika FÄRger Som Kommer Att Ge Ett Intressant Bidrag Till Din Inredning. Varje Boule-Lykta Lyser Med En Optisk Effekt Och Har En Lyxig Tyngd.&Nbsp;Glas ÄR Ett Levande Material Och Alla Boule Lyktor Tillverkas FÖR Hand Av Ett Skickligt Hantverks Team. Alla VÅRa Lyktor BÄR SpÅR Av Deras Hantverk Och Det ÄR SpÅRen Av Hantverk Som GÖR Varje Ljuslykta Unik. Hurricane Boule ÄR Fantastisk Att Blanda Med VÅR Metalliska Classic Serie.

SÄTt En Boule Amber Tillsammans Med En Hurricane Classic Gold SÅ FÅR Du Ett Varmt GlÖDande Ljus.

SkÖTselrÅD&Nbsp;TvÄTta FÖRsiktigt Med En Mjuk Svamp I Ljummet Vatten Tillsammans Med Ett Milt RengÖRingsmedel. TvÄTta Aldrig I Diskmaskin. Undvik Att AnvÄNda Skarpa FÖRemÅL, Kemikalier Eller Omfattande Polering Eftersom Det Kan Skada Ytan. UtsÄTt Inte Ljuslyktan FÖR Extrema TemperaturfÖRÄNdringar.

Om Du BehÖVer Ta Bort Vax FrÅN Insidan Fyller Du Ljuslyktan Upp Till HÄLften Med Kranvatten Och Diskmedel Och LÅT Det Verka I 10 Minuter. Ljusvaxet Blir Varmt Och DÄRfÖR LÄTt Att Ta Bort Med En TrÄSked Eller Korkskruv.

TÄNd Din Lykta&Nbsp;FÖR Alla Ljuslyktor Rekommenderar Vi Paraffinljus I StÄLlet FÖR 100% Stearin, Eftersom Paraffin Har En HÖGre SmÄLtpunkt Och Passar BÄTtre I Semi-StÄNgda MiljÖEr. Beroende PÅ Vilket Ljus Du AnvÄNder Och VÄRmen I Din Omgivning Kan Ljusvax Ibland Droppa Ner Ljusets Sida Och Samla Vid Lyktans Botten. Detta ÄR Naturligt Och Kommer Inte Att Skada Din Lykta.

FÖR Boule Lyktor - AnvÄNd Ett Vanligt VÄRmeljus Upp Till 5 Cm I DiameterTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
SSHURRBOULE002


Andra har även köpt
FORMBAR POINTS
SvenskaEnglish
Produkter

Handla

Information

Moms visas: