Cart0

🌟Missa inte vår stora Formbar Rea upp till 50% rabatt 🌟

ORREFORS

Orrefors - BEER COLLECTION 3-P

Presentförpackning med tre olika ölglas, ett av varje glas i Beer-serien: Taster, Pils och Lager. Perfekt för ölentusiasten.

Taster

Taster har en rund form i klassisk ölprovningsstil . Glaset passar fint vid ölprovningar av alla öltyper, designen lyfter tydligt fram doft och smak. Den runda formen är fördelaktig för fylliga smaker, glaset passar även väl till smakrika ölsorter som belgiskt trappist-öl, stout samt IPA.

Pils

Pils är ett högt, rakt glas som verkligen fokuserar på ölets friskhet och fräschör och som lyfter fram pilsnerns beska väl. En ljus pilsner med mycket humlekaraktär kommer väl till sin rätt i det höga glaset. Den raka formen är även lämplig för ale. Överjäst ale kan ha oangenäma restdofter som vädras bort av den öppna formen.

Lager

Lager är ett stort och tulpanformat glas som fångar in doft och lyfter fram smak, ett klassiskt ölglas. Fyllig lager med tydlig maltighet kommer väl till sin rätt i det höga glaset som även lyfter fram frisk humlekaraktär.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
6312009


Andra har även köpt
FORMBAR POINTS
Produkter

Handla

Information

Moms visas: