SvenskaEnglish
Cart0

🌟Missa inte vår stora Formbar Rea upp till 50% rabatt 🌟

MURO SCENTS

Muro Scents Co är baserat i Stockholm och Tokyo och är en samling av idéer, kulturer och människor från olika bakgrunder. Varumärket skapar en ambitiös livsstil med tanken att överträffa kulturella och sociala hinder. Genom att ta inspiration från Muro Scents globala berättelse och översätta den till ett mer tillgängligt och modernt arv, finns deras företag för att förbättra din omgivning med en rad naturliga dofter som inkluderar doftolja, rumspray, doftpinnar och doftljus. Begreppet rökelse och dess första brinnande flamma och tanken att det snart kommer att gå ut ger en glimt av hopp och möjlighet, samtidigt som man är otroligt medveten om sin egen dödlighet.

SKANDINAVISKT HANDGJORDA DOFTER MED NATURLIGT INNEHÅLL

Med dessa olika doftmedier presenteras en nivå av klassiskt hantverk tillsammans med tidlös design. Olika dofter, olika tillfällen, olika stämningar, berättelser och resor som upplevs genom Muro Scents. Dom gör det genom att undersöka de motvilliga ritualer som är genomsyrade i olika världskulturer med tonvikt på hantverk och konstnärskap.

Genom Muro Scents koncept hoppas dom kunna kommunicera deras företagsidentitet genomgående för ett resultat som inte är som någonting annat på marknaden. "Inspirera din omgivning" med varumärkets unika signaturlinje: Kyara, Bakai, Palo och naturligtvis Nordic Musk.

Dölj

FORMBAR POINTS
SvenskaEnglish
Produkter

Handla

Information

Moms visas: