Cart0

🌟Missa inte vår stora Formbar Rea upp till 50% rabatt 🌟

LOUISE KRAGH

- Alle vores smykker er håndlavede i Danmark. Vi er meget optaget af at være tæt på produktionen. Fra de første ideer, til selve fremstillingen af smykkerne. Vi har virkelig trillet mange kugler - og vi gør det fortsat - vores kugler er en af Louise Kraghs vigtigste klassikere” - Louise Kragh, designer.

Så enkelt men ändå så livfullt &  vackert! Ett halsband fårn Louise Kragh har verkligen  sin egen utstrålning som förstärker sin skönhet genom att lägga till en ring till ditt finger , ett armband på handlesen eller ett vacker örhänge

Smycken är gjorda av material,  som väljs med stor omsorg. Louise Kraghs smycken använder uteslutande Sterling Silver 925, och alla förgyllningar är av högsta kvalitet. Materialen testas kontinuerligt och uppfyller de strikta danska kraven. Louise Kragh är också medlem i Precious Metals Control i Danmark.

Smycken är designade och tillverkade på verkdstaden i Århus. De säljs över hela Europa i såväl smyckes - som inredningsbutiker.  Det kommer två kollektioner per år. Stilen varierar från det eleganta och färgglada till den mer raka och enkla smyckedesignen.

FORMBAR POINTS
Produkter

Handla

Information

Moms visas: