SvenskaEnglish
Cart0

🌟 Upp till 50% rabatt på Formbars Rea 🌟

LEILA LINDHOLM

LEILAS - TURKOS EMALJMUGG

En stilren turkos emaljmugg med praktiskt handtag och blank, vit insida. Det är en praktisk, tålig och mångsidig emaljmugg som kan användas till dukningar av alla dess slag – helt efter tycke och smak. Passar lika bra till vardagsporslinet, bjudningen och frukostdukningen som till utflykten, skogspromenaden, till stranden, till picknicken ute i trädgården eller till landstället och båten. Emaljen är dessutom en evighetsprodukt som bara blir vackrare när den naggats av tidens tand.

Emaljmuggen tillverkas hantverksmässigt med omsorg och noggrannhet i Turkiet med största möjliga hänsyn till människa och miljö. Emaljmuggen består av en stålkärna som formas och hettas upp till 700°c, vartefter en glasbeläggning appliceras i tre steg.

Emaljmuggen består enbart av naturliga råvaror och är helt blyfria, stabila och livsmedelssäkra. Varken smak eller färg kan överföras från emaljen, och det gäller även vid upphettning till mycket höga temperaturer. Emaljeringen är dessutom hållbar, tålig och står effektivt mot smuts, fula fläckar och bakterier. Varje turkos emaljmugg är helt unik och ett hantverk, vilket i sin tur kan medföra små färgskiftningar och mindre skavanker.

• Tål Maskindisk

• Emaljmuggen är ugnsfast och tål temperaturer upp till 270°c

• Ställ aldrig in emaljerade föremål i mikrovågsugn

• Höjd: 9 cm

• Diameter: 10 cmTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
103132


Andra har även köpt
FORMBAR POINTS
SvenskaEnglish
Produkter

Handla

Information

Moms visas: