Cart0

🌟Missa inte vår stora Formbar Rea upp till 50% rabatt 🌟

Leila´s (Walter & Books AB)

Leila - Liten tallrik 18 cm turkos

En härligt färgstark och hållbar turkos emaljtallrik med vit kant som direkt ger din dukning liv. Tallriken är praktisk, tålig och mångsidig, och kan användas till dukningar av alla dess slag – helt efter tycke och smak. Prova blanda upp med tallrikar i flera olika storlekar och färger för en mer lekfull dukning, det blir en riktig färgfest för ögat!

Inspirationen bakom tallriken kommer från sommarens alla intryck, färger och smaker. Där möts det enkla, rena och minimalistiska vita de mer vibrerande färgskalorna för en effektfull kontrast. Självklart fungerar tallriken att använda året om, både till vardags och till fest. Tallrikarna är även perfekta att ta med på utflykten till skogs, på picknicken, till stranden, ute i trädgården, på landstället eller på båten. Emaljen är dessutom en evighetsprodukt som bara blir vackrare när den naggats av tidens tand!

Emaljtallriken tillverkas hantverksmässigt med omsorg och noggrannhet i Turkiet med största möjliga hänsyn till människa och miljö. Emaljtallriken består av en stålkärna som formas och hettas upp till 700°c, vartefter en glasbeläggning appliceras i tre steg.

Tallriken består enbart av naturliga råvaror och är helt blyfri, stabil och livsmedelssäker. Varken smak eller färg kan överföras från emaljen, och det gäller även vid upphettning till mycket höga temperaturer. Emaljeringen är dessutom hållbar, tålig och står effektivt mot smuts, fula fläckar och bakterier. Den emaljerade ytan är jämn, bland och färgen varken bleknar eller mattas av med tiden. Varje emaljtallrik är helt unik och ett hantverk, vilket i sin tur kan medföra små färgskiftningar och mindre skavanker.

• Tål Maskindisk

• Emaljtallriken är ugnsfast och tål temperaturer upp till 270°c

• Ställ aldrig in emaljerade föremål i mikrovågsugn

•Yttre diameter: 20 cm

• Inre diameter: 19 cm

• Höjd: 3 cmTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
103129


Andra har även köpt
FORMBAR POINTS
Produkter

Handla

Information

Moms visas: