Cart0

  Leverans 2-7 arbetsdagar    Fri frakt över 799kr   Personlig service   

ABYSS & HABIDECOR

Vi välkommnar fantastiska Abyss & Habidecor till vår butik!
Tonerna i Abyss & Habidecors tyger och mattor är inspirerade av en mängd olika källor, magi från växtriket, modets influenser, kunskap om örter och frukter, balsam och allt som är mjukt och varmt.

Deras handdukar, tvättsvampar, badrockar, badlakan och badrumsmattor ger en elegant och tidlös känsla. De stimulerar viljan att leva och kombinerar tradition och modernitet, kvalitet och nyfikenhet.

Allt efter humör och årstider som förändras, så gör även våra mattor och färgerna i deras akan det. Med 25 nya nyanser kan Abyss & Habidecorer bjuda hela 60 färger. Utöver de visuella nyanserna strävar Habidecor att ge sina mattor originella former som t.ex. småsten från vattnet, jätte fjädrar och ökenrosor.

När det gäller kvalitet präglas kraven av tidlöshet samtidigt som vi flätar in ett flyktigt mode och återvänder till vårt ursprung med naturliga element. Egyptisk bomull - mjukhet, absorption, tillförlitlighet och med mycket elegans och enkelhet - Abyss badhanddukar påvisar de naturliga egenskaperna i den högkvalitativa egyptiska bomullen.

I Ekologins namn så är de flesta produkterna som används biologiskt nedbrytbara. - "Ekologisk" bomull, plockad för hand, spunnen, behandlad, färgad eller blekt utan några kemiska ingredienser.

Produkter

Handla

Information

Moms visas: