Cart0

🌟Missa inte vår stora Formbar Rea upp till 50% rabatt 🌟

Muminmuggar

Muminfamiljen är en av de mest älskade och ikoniska karaktärerna i barnlitteraturen. De vänliga och äventyrliga varelserna, som skapades av Tove Jansson, en finsk författare och illustratör, har förtjust läsare sedan 1945. Deras första framträdande var i Janssons bok "Småtrollen och den stora översvämningen".

Muminmuggar har varit en del av Arabias sortiment ända sedan den första Mumin-kollektionen lanserades 1950. Sedan 2006 har de fortsatt att ge glädje och nostalgi till Muminfans över hela världen med sina säsongsanpassade Muminmuggar som släpps två gånger om året. Alla Muminmuggar tillverkas i begränsade upplagor, så du vill inte vänta för länge innan du köper dina favoritpjäser - särskilt populära muggar brukar flyga bort från hyllorna snabbare än du kan säga "Mumintroll"! Oavsett om du är en ivrig samlare eller bara letar efter en unik heminredning kommer Muminmuggar definitivt inte att svika dig.

Muminmuggar har blivit otroligt populära över hela världen, och det är inte svårt att förstå varför! Muminmuggarna har en rad unika illustrationer som inspirerats av Tove Janssons Muminhistorier och är ett perfekt val för både samlare och Muminfans. Här hos oss kan du hitta ett urval av Muminmuggar som passar perfekt till alla samlingar.

FORMBAR POINTS
Produkter

Handla

Information

Moms visas: