Cart0

🌟Missa inte vår stora Formbar Rea upp till 50% rabatt 🌟

SPODE

SPODE - Blue Italian Sandwich Tray 38.5 x 16.5cm

Blue Italian lanserades redan 1816 och har tillverkats sedan dess av Spode. Väldetaljerad med inspiration hämtad ur den äldre Italienska landsbygden omsluten i en ram utav ett 1700-tals Imari Oriental. Blue Italian Smörgåsbricka kan kompletteras med en mängd andra artiklar både porslin,textilier och brickor i den vackra och tidlösa Blue Italien kollektionen.

Våra kvalitets melamin brickor från Pimpernel / Portmeirion är slitstarka, robusta och tåliga. Brickorna tål maskindisk och är därmed praktiskta att använda varje dag. Melamin brickorna är inte bara slitstarkta utan de är också fantastiskt vackra och har en mängd olika dekorativa mönster. Ett perfekt komplement till vår omfattande samling av porslin, bordsunderlägg, glasunderlägg och en mängd textilier.

 

Skötsel: Använd en fuktig trasa med eller utan mild diskmedel eller utspätt ättika i vatten. Använd inte slipande rengöringsmedel. Placera inte heta föremål på melamin eftersom det kan uppkomma blåsor och förstöra melaminet. Använd inte melaminprodukter som skärbrädor.

 

Säker användning:

√ HanddiskTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
X0019418337


Andra har även köpt
FORMBAR POINTS
Produkter

Handla

Information

Moms visas: