Cart0

🌟Missa inte vår stora Formbar Rea upp till 50% rabatt 🌟

Mateus Oyster / Ostronskål

Mateus ostronskål är en charmig och ikonisk design inspirerad av havets mjuka former och organiska mönster. De glaserade produkterna är handmålade i Portugal, där varje penseldrag lämnar sina egna unika detaljer. Mateus Oyster skålar finns i flera olika storlekar och många färger. Använd till sallader, desserter eller som en skål för snacks och tilltugg. Mateus ostronskålar är en del av Mateus Oyster-kollektion och utgör ett vackert tillägg till varje hem.

Mateus ostronskålar är en fusion av Portugal och Sverige. Det portugisiska konstnärskapet bakom varje ostronskål kombineras med de rena linjerna och den minimalistiska stilen i svensk design, vilket resulterar i en unik produkt som är både elegant och sofistikerad.

Mateus dagliga produktion sker i samma familjeägda fabrik i Portugal, där varje enskild produkt formas och målas för hand. Mateus använder endast den finaste leran från jorden i centrala och norra Portugal. För att förvandla leran till keramik blandas den med vatten som först renas i fabrikens eget reningsverk. Mateus engagemang för kvalitet har gjort företaget till en av världens ledande tillverkare av fina keramiska produkter. Mateus oyster skålar är kända för sina vackra mönster och intrikata detaljer. De är verkligen konstverk som är avsedda att njutas av under hela livet. Tack vare Mateus engagemang för kvalitet kan du vara säker på att dina Mateus ostronskålar kommer att ge dig många års glädje.

FORMBAR POINTS
Produkter

Handla

Information

Moms visas: