Cart0

🌟Missa inte vår stora Formbar Rea upp till 50% rabatt 🌟

Mateus skålar

Mateus skålar är handgjorda i keramik från Portugal av skickliga konstnärer, vilket ger varje Mateus skål en unik karaktär. Mateus är ett traditionellt portugisiskt varumärke som har tillverkat högkvalitativ keramik i nästan 30 år. Mateus varumärke är synonymt med stil, elegans och sofistikering. Mateus skålar är det perfekta sättet att lägga till en touch av klass till vilken dukning som helst. Oavsett om du står värd för ett middagssällskap eller helt enkelt njuter av en måltid med familj och vänner, kommer Mateus skålar att hjälpa dig att skapa en oförglömlig upplevelse med ett personligt uttryck.

Mateus skålar är en fusion av Portugal och Sverige. Det portugisiska konstnärskapet bakom varje skål kombineras med de rena linjerna och den minimalistiska stilen i svensk design, vilket resulterar i en unik produkt som är både elegant och sofistikerad.

Mateus dagliga produktion sker i samma familjeägda fabrik i Portugal, där varje enskild produkt varje kollektion formas och målas för hand. Mateus använder endast den finaste leran från jorden i centrala och norra Portugal. För att förvandla leran till keramik blandas den med vatten som först renas i fabrikens eget reningsverk. Mateus engagemang för kvalitet har gjort företaget till en av världens ledande tillverkare av fina keramiska produkter. Mateus skålar är kända för sina vackra mönster och intrikata detaljer. De är verkligen konstverk som är avsedda att njutas av under hela livet. Tack vare Mateus engagemang för kvalitet kan du vara säker på att dina Mateus-skålar kommer att ge dig många års glädje.

FORMBAR POINTS
Produkter

Handla

Information

Moms visas: