SvenskaEnglish
Cart0

🌟Missa inte vår stora Formbar Rea upp till 50% rabatt 🌟

Mateus koppar och muggar

Mateus är ett portugisiskt varumärke som specialiserar sig på keramiska produkter. Deras tallrikar är kända för sin trendiga och unika design där varje tallrik har handmålade detaljer som ger den en unik karaktär. Mateus är det perfekta tillägget till varje hushåll; deras assietter ger en touch av personlighet och stil till varje matbord.

Mateus tallrikar erbjuder något för alla, med olika former och storlekar från små förrättstallrikar till större tallrikar för huvudrätter. Sortimentet omfattar också ett brett spektrum av färger; oavsett om du föredrar en mer dämpad pastellpalett eller vill ha djärvare nyanser har Mateus allt. Deras "Bubbles"-serie är särskilt populär, med matt finish och små bubblor som framhäver den rustika känslan - perfekt oavsett om du har en avslappnad lunch eller står värd för en elegant middag! Mateus tallrikar är idealiska för att ge en "finishing touch" till varje måltid.

Oavsett vilken typ av Mateus-assiett du väljer kommer den garanterat att ge din matpresentation en touch av stil och elegans. Dessa assietter är inte bara praktiska för servering, utan också vackra konstverk som kan visas upp som en del av din heminredning.

FORMBAR POINTS
SvenskaEnglish
Produkter

Handla

Information

Moms visas: