SvenskaEnglish
Cart0

ūüĆü Upp till 50% rabatt på Formbars Rea ūüĆü

Om oss
Varmt välkomna hem till Formbars värld

"Inredning och livet handlar om att våga. Att våga äventyr. Att få luft under vingarna. Att göra som man känner även fast det är mot trenden. Det är många som köper efter trender. Men fler skulle våga gå på sin egen känsla. Att Inreda handlar om attt plocka fram en personlighet"

  

Hej och välkommen till Formbar! För oss är inredning en passion. Vi älskar färg och form - och det man älskar vill man dela med sig av. I vår inredningsbutik hittar du en uppsjö av fina och praktiska inredningsdetaljer för alla dina rum såsom kök, vardagsrum och badrum. 

Vi är väldigt stolta över vår webshop som bygger på personlighet, glädje och kärlek. Webshopen är ett härligt smakprov på vår butik som du hittar på Storgatan 30 i Västervik. Butiken öppnades 2011 av Helena Schollin som har en stor passion för inredning och en dröm om att få dela med sig av den passionen. Tio år senare lever och blommar fortfarande den lilla butiken på hörnet i Västervik, Ostkustens pärla, mycket på grund av att vi älskar att hjälpa och inspirera våra kunder samt ge det där lilla extra! Vi jobbar ständigt efter att uppdatera sortimentet, hålla det personligt och lära oss allt vi kan för att kunna sprida vidare den kunskapen till våra kunder. Det viktigaste för oss är att våra kunder ska känna sig som hemma när de kliver in i butiken och att de ska trivas lika mycket som vi gör.

Följ oss gärna på Instagram @formbarvastervik & facebook för ännu mer inspiration.

Öppettider Butik
Mån: 12-17 Tis-Tor 12-18 Fre: 12-17 Lörd: 11-14

FORMBAR POINTS
SvenskaEnglish
Produkter

Handla

Information

Moms visas: